Menu
De accountant in regio Deurne.
A2C-Accountants, de financiƫle huisarts voor agrariƫrs.

Over A2C-Accountants

Dé financiële huisarts voor agrariërs

Als agrarische ondernemer dient u uw zaken goed geregeld te hebben. Uw administratie moet op orde zijn en uw bedrijfskundige en juridische profiel moet up-to-date zijn. Het is van belang hiervoor een betrokken en ervaren adviseur achter de hand te hebben. Een adviseur die altijd in de buurt is, maar ook agrarisch denkt, voelt en handelt en daardoor een snel en passend antwoord heeft op uw vragen. Kortom een adviseur van A2C-Accountants.

A2C-Accountants opereert zelfstandig, waardoor u een vast aanspreekpunt heeft. Oftwel een eigen financiële huisarts. Voor het meer specialistische werk kunnen wij een beroep doen op ons netwerk, denk bijvoorbeeld aan fiscaal-juristen, juristen met diverse specialisaties, advocaten, etc..

Het gezicht van A2C-Accountants: Hans Geurts

Mijn naam is Hans Geurts en ik ben sedert jaren werkzaam als accountant gespecialiseerd in de agrarische sector. Ervaring heb ik opgedaan bij accountants- en advieskantoren die zich richtten op de agrarische sector. In 2007 ben ik A2C-Accountants gestart te Deurne en geleidelijk aan is A2C-Accountants gegroeid tot een kantoor met een gedegen basis.

De ambities van A2C-Accountants zijn om u van dienst te zijn op administratief, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Deze ambities moeten zich vertalen in tevreden klanten en leiden tot een groeiende organisatie in omvang als in kwaliteit.

Diensten: Accountancy, Administratieve dienstverlening, Fiscale advisering, Bedrijfseconomische advisering, Financiele planning

Sectoren: Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Melkveehouderij, Nertsenhouderij, Akker en tuinbouw